Mantra Muziek

Het 'waanzinnige' nieuwe album van Gurprakash is onmiddelijk beschikbaar. Let op, als digitale download ONLY. Het voordeel van het op deze site aanschaffen van het album is dat je het in hogere kwaliteit zult krijgen dan bijvoorbeeld iTunes aanbiedt.

I-am-Happy-I-am-Good---Front

Digitale download (€ 9,99)

Koop 'I am Happy, I am Good' als digitale download voor € 9,99 door te klikken op de ‘nu kopen’ knop hieronder. Na betaling ontvangt u een e-mail met de downloadlink.

{nicedownloads:3|http://amritnam.nl/images/btn_buynowCC_LG.gif}

 

Geen paypal of creditcard?

Geen probleem! Maak het bedrag van je bestelling over naar de volgende bankrekening: St. Amrit Nam Sarovar Nederland | IBAN / SEPA: NL86RABO0128419911 | BIC: RABONL2U. Stuur wel even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ons te informeren over uw transfer. Vergeet niet uw adres te vermelden en welke cd je bestellen wilt.

 

 

Na 7 jaar van voorbereiding zijn we blij dat we eindelijk de release van deze CD kunnen aankondigen: Underway to Sadhana van Gurprakash Singh. Deze is direct the downloaden of the bestellen als fysieke CD. Perfecte ondersteuning voor de vroege ochtendmeditatie of gewoon om naar te luisteren en van te genieten...

underway-to-sadhana

Digitale download (€ 9,99)

Koop Onderweg naar Sadhana als digitale download voor € 9,99 door te klikken op de ‘nu kopen’ knop hieronder. Na betaling ontvangt u een e-mail met de downloadlink.

{nicedownloads:2|http://amritnam.nl/images/btn_buynowCC_LG.gif}

CD bestellen (€ 16,99)

Je kunt ook een fysieke CD bestellen als je wilt. Verzending is gratis, en bestellen kan met de knop hieronder.

{nicepaypal:buy;http://amritnam.nl/images/btn_buynowCC_LG.gif|16.99|Underway to Sadhana CD}

Geen paypal of creditcard?

Geen probleem! Maar het bedrag van je bestelling over naar de volgende bankrekening: St. Amrit Nam Sarovar Nederland | IBAN / SEPA: NL86RABO0128419911 | BIC: RABONL2U. Stuur wel even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ons te informeren over uw transfer. Vergeet niet uw adres te vermelden.

Voorbeluisteren

Deze muziek is ook te koop in online winkels als Gurprakash - Underway to Sadhana - Kundalini Yoga Mantras for the Aquarian Age

Laat een beoordeling achter als je het daar koopt. Dat zouden wij in ieder geval leuk vinden. 

Contact

Voor vragen (& antwoorden) neem je contact op met Guru Deva Kaur.
+31 (0) 6 415 318 46
[email protected]
Burgemeester Tellegenstraat 144
1073 KG Amsterdam

Amrit Nam Sarovar Nederland

DE SCHOOL

Amrit Nam Sarovar Nederland is onderdeel van de internationale Kundalini Yoga-school Amrit Nam Sarovar met trainingen, workshops en speciale programma's in Europa, Rusland, Azië en Australië.