choices

Tijdens de mannengroepbijeenkomst van de week werd duidelijk dat de meesten van ons voor keuzes staan. Dat hoort ook bij de tijd; weegschaal. We hebben dit jaar geploegd, gezaaid, onderhouden, bewerkt en tenslotte geoogst. En nu is de tijd om de balans op te maken. Wat is er gebeurd, wat heeft het ons opgeleverd, en hoe gaan we verder?

De keuzes die we maken, maken we het best, volgens de leer van Kundalini Yoga, door middel van de zogenaamde ‘Neutral Mind’. Die gaat voorbij aan de positieve of negatieve aspecten die aan een situatie hangen, en terug op een oorspronkelijke intuïtieve wijsheid.

Eigenlijk, kun je zeggen, is Kundalini Yoga er als geheel op gericht om die Neutral Mind te ontwikkelen. En elke keer dat je yoga en meditatie beoefent kom je daarmee een stukje verder. Sta je ook voor keuzes, en wil je jezelf daarbij ondersteunen, doe dan morgen (weer) mee.

Contact

Voor vragen (& antwoorden) neem je contact op met Gurprakash.
+31 641011365
[email protected]
Burgemeester Tellegenstraat 144
1073 KG Amsterdam

Amrit Nam Sarovar Nederland

DE SCHOOL

Amrit Nam Sarovar Nederland is onderdeel van de internationale Kundalini Yoga-school Amrit Nam Sarovar met trainingen, workshops en speciale programma's in Europa, Rusland, Azië en Australië.